MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Meldactie Werk: De stand van zaken medio 2017

Meldactie Werk: De stand van zaken medio 2017

Werken met een beperking of chronische ziekte, hoe staat het ervoor? De meldactie ‘Werk: stand van zaken medio 2017’ moet antwoord geven op die vraag. MIND Landelijk Platform, Ieder(in) en PatiŽntenfederatie Nederland organiseren deze meldactie, die gaat over de volgende zaken:
Wat zijn uw ervaringen met het vinden of hebben van werk? Loopt u tegen knelpunten aan? Of heeft u juist goede ervaringen? Wat moet er beter bij werkgevers, gemeente of in regelgeving? Wij horen het graag.
  
Voor wie
De vragenlijst is voor mensen met een chronische ziekte, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, psychische aandoening of een andere (langdurige) ziekte. U kunt de vragenlijst invullen:
• als u op dit moment werk heeft,
• als u op dit moment op zoek bent naar werk,
• als u inmiddels gestopt bent met zoeken naar werk maar wel wilt werken.

U hoeft de vragenlijst niet in te vullen als u met pensioen bent.

Met dit onderzoek willen MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, Ieder(in) en PatiŽntenfederatie Nederland aan de politiek (waaronder het nieuwe kabinet) en werkgevers laten zien waar u tegenaan loopt. En welke ideeŽn u heeft voor de oplossing van knelpunten. Juist nu de overheid samen met werkgevers heeft gezegd aan het werk te gaan met het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. Daarin staat dat het belangrijk is dat iedereen mee kan doen, ook op het werk. 

Het invullen van de vragen duurt ongeveer 20 minuten. 

De vragenlijst vult u in via deze link

Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Dorien Nieuwenhuis. ()  

Laatst bewerkt op: 7-6-2017 15:05