MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Beste collega familieraadsleden

Het is alweer geruime tijd geleden dat ik er op verzoek van de voorzitter van de Kamer Kees Snaterse mee instemde om vice-voorzitter te worden van de Kamer Familieraden. Dat doe ik sindsdien met veel plezier.

We werken er hard aan om bij jullie nog meer bekend en herkenbaar te worden, want sinds de opheffing van de SLKF en de overdracht aan het Landelijk Platform GGz was dat een nieuwe uitdaging. We zullen binnenkort nog een nieuwe stap zetten in de communicatie met familieraden door belangrijke informatie zoveel mogelijk gespreid te versturen en naast verzending aan de secretariaats-/ondersteuneradressen ook altijd de voorzitters rechtstreeks van informatie te voorzien via de mail.

Intussen hebben jullie via ons gehoord dat onze voorzitter Kees Snaterse een ernstige hersenbloeding heeft gehad. Wij leven mee met de familie van Kees en hopen op een goed herstel.

Vanzelfsprekend neem ik nu zo goed mogelijk zijn functie waar, maar ik heb, evenals Kees dat indertijd had, sterke behoefte aan iemand die de verantwoordelijkheden met mij wil delen. Ik roep hierbij jullie op je bij mij te melden als je bereid bent tijdelijk de rol van vice-voorzitter op je te nemen totdat er meer duidelijkheid komt over een eventuele terugkeer van Kees. Mijn mailadres is: . (Graag met cc aan ) Via dit adres kun je natuurlijk bij mij nadere informatie inwinnen en kunnen we wederzijdse verwachtingen afstemmen.

Rudi Rikken

Laatst bewerkt op: 8-4-2016 15:24