MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Bijeenkomsten

Agenda

Op heel verschillende onderwerpen en met verschillende insteek worden dit voorjaar congressen georganiseerd rond informele zorg, familie/naasten. We zetten er hier een aantal voor u op een rij. Maar dit is bij lange na geen uitputtend overzicht:

24 april 2015: 'Verslaafd aan jou dag' bij Trimbos instituut Utrecht

De 'Verslaafd aan jou dag' wordt georganiseerd door Trimbos Instituut en Coke van jou. De doelgroepen zijn naasten van verslaafden en professionals in de verslavingszorg. Kosten: 75 euro per persoon

Meer informatie
Meer informatie op de website van Trimbos 

20 april 2015: De rol van mantelzorgers en het sociale netwerk van de cliŽnt in Nieuwegein 

Hoe haak ik aan bij wat voor cliŽnt en mantelzorger belangrijk is? En hoe maak ik duidelijk wat we van hen verwachten? Hoe betrek ik mantelzorgers meer bij de invulling van het zorgleefplan? Hoe kan ik de communicatie met mantelzorgers, familie en andere bekenden uit het netwerk van de cliŽnt verbeteren? Wat mogen mantelzorgers wel en niet doen op het gebied van zorg? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de workshops van deze bijeenkomst.

Meer informatie
Meer informatie op de website van In voor zorg

 

Verslagen

Cafťbijeenkomst naasten Gooi en Vecht: goedbezocht, gezellig en zeer waardevol


Op 28 januari 2015 werd in Gooi & Vechtstreek, locatie Mauritzhof, een goed bezochte cafťbijeenkomst Naasten georganiseerd. Een gezellige maar ook zeer waardevolle ontmoeting tussen familieleden en medewerkers van GGz Centraal.

Lees verder

 


 


 

Laatst bewerkt op: 13-3-2015 16:35