MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Denk mee over MIND NL op 28 mei

Het LPGGz en het Fonds Psychische Gezondheid werken hard aan de ontwikkeling van MIND NL, een beweging voor en door cliŽnten en familie in de ggz. Er wordt nagedacht over een goed missie-/visiedocument en een stappenplan om tot een krachtige beweging te komen die bijdraagt aan een goede kwaliteit van leven voor mensen met psychische klachten en hun familie.

Op 28 mei krijgen familieraden de gelegenheid om mee te denken en praten over MIND NL. Onderwerpen zijn onder andere de kennisagenda, het digitale platform en mogelijke samenwerkingsvormen van landelijke en regionale (lokale) cliŽnten- en familieverbanden. We kijken hoe bestaande en nieuwe initiatieven kunnen worden uitgewisseld.

Na de lunch kunnen de deelnemers in groepjes aanschuiven bij zogenaamde MIND-tafels. Per tafel wordt een MIND-onderwerp toegelicht en bediscussieerd. Iedere tafelronde duurt 30 minuten. Daarna wordt er gewisseld, zodat iedereen aan het eind van de Landelijke Dag verzadigd van MIND-informatie naar huis gaat. Maar niet voor eerst nog een hapje en een drankje te hebben genuttigd natuurlijk!

Praktische informatie

De dag wordt georganiseerd bij Accommodatie Domstad, vlakbij CS Utrecht en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Inschrijven kan via

Een officiŽle uitnodiging met definitief programma volgt.

Laatst bewerkt op: 8-4-2016 16:42