MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Feestelijke uitreiking ster voor Familiebeleid

24-03-2015

Een medewerker van het Landelijk Platform GGZ heeft maandagmiddag 23 maart een ster voor ons familiebeleid overhandigd aan Marjolein ten Kroode (voorzitter RvB) en Dick de Lange (voorzitter Familieraad). De ster toont aan dat Rivierduinen de randvoorwaarden voor een familiebeleid prima voor elkaar heeft.

De feestelijke bijeenkomst was ook goed om de banden aan te halen met het LPGGZ. Bestuursadviseur Hilde Poodt: 'We hebben nuttige informatie gekregen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van familiebeleid. En die kunnen we goed gebruiken. Een volgende stap waar we naar toe willen werken is een ster voor familie-ervaringen. Hiervoor kom je in aanmerking als familie zelf aangeeft dat medewerkers het familiebeleid goed invullen."

De voltallige centrale familieraad, onze familievertrouwenspersonen, enkele leden van de Centrale CliŽntenraad en twee medewerkers van het LPGGZ waren aanwezig tijdens de feestelijke uitreiking van de ster.

De afdeling Preventie heeft naast een uitvoerende rol, een coŲrdinerende taak in het aanbod voor familieleden en de samenwerking met partners uit het Mantelzorgakkoord.

Bron: www.mantelzorgleiden.nl/nieuws

Laatst bewerkt op: 2-10-2015 13:31