MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Nieuwe vice-voorzitter Rudi Rikken stelt zich voor

Wat aan de benoeming vooraf ging

Enige tijd geleden werd er in een bijeenkomst van familieraden door de voorzitter van de Kamer Familieraden een dringend beroep gedaan op de aanwezigen om zich beschikbaar te stellen voor het vice-voorzitterschap van de Kamer. Toen dit niet direct iets opleverde besloot de voorzitter rechtstreeks actief een paar mensen te benaderen Ik was er daar ťťn van en ik heb na enig nadenken mij daarvoor beschikbaar gesteld.

Inmiddels is mijn kandidatuur aan de familieraden voorgelegd en ook aan het bestuur van het LPGGz en ben ik formeel benoemd in de functie van vice-voorzitter.

Voorstellen

Met veel genoegen stel ik mij hierbij kort aan u voor:

Mijn naam is Rudi Rikken, voorzitter van de centrale familieraad van Pro Persona, een grote GGZ instelling in de regio Arnhem-Nijmegen. Een instelling ook die familiebeleid steeds meer “hoog in het vaandel heeft gehesen”. Nu is de verleiding in dit digitale tijdperk groot om voor een nadere kennismaking met mij te verwijzen naar mijn Linked In pagina en voor de nerds onder u doe ik dat natuurlijk ook, maar nog enkele woorden daaraan toevoegen lijkt me niet geheel overbodig.

Ervaring

Ik ben inmiddels ruim 12 jaar actief betrokken bij het familieraadswerk en sinds 2002 gepensioneerd vanuit het ROC in Arnhem. Ik was met veel plezier 8 jaar actief in de Arnhemse gemeentepolitiek. Inmiddels ben ik alweer enkele jaren met veel plezier betrokken bij de cliŽntenraad van een grote ouderenzorginstelling, en vice-voorzitter van de Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen.

Nou ja, zoals ik al schreef, het staat allemaal op Linked In, (maar denk erom, ik kan zien wie mijn profiel heeft bekeken, want zo werkt dat tegenwoordig). Wat daar niet op staat, is dat ik heel gelukkig ben getrouwd en hartstikke leuke kleindochters heb.

En verder

Voor nadere informatie mag u mij altijd bellen of mailen, want ik ben er inmiddels ook om uw belangen als familieraad te helpen ondersteunen. Als het aan mij ligt, doen we binnenkort een hernieuwde poging om de familieraden een wettelijke status te geven.

Rudi Rikken ()

Laatst bewerkt op: 16-3-2015 10:14