MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Onderzoek Zorg naar gemeenten: bent u al geÔnformeerd?
16 juli 2014

Mensen met een beperking of psychische problemen en ouderen moeten vanaf 1 januari bij de gemeente aankloppen voor ondersteuning. Bent u als cliŽnt of naaste op de hoogte van wat de veranderingen voor u betekenen? Laat het ons weten en vul de digitale vragenlijst ‘Zorg naar gemeenten: bent u al geÔnformeerd?’ in.

Informatie aan cliŽnten verbeteren

Met uw ervaringen kunt u ons helpen om de informatievoorziening te verbeteren. Als blijkt dat cliŽnten en naasten niet voldoende zijn geÔnformeerd, wijzen we de verantwoordelijke partijen en de plaatselijke belangenbehartigers daar op.

Voor wie

De digitale vragenlijst Zorg naar gemeenten: bent u al geÔnformeerd? is voor iedereen die te maken krijgt met zorg die per 1 januari vanuit de AWBZ naar gemeenten gaat. Het gaat om begeleiding, (vervoer naar) dagbesteding, kortdurend verblijf, beschermd wonen (via een RIBW), de doventolk en soms ook persoonlijke verzorging.

Doe mee

Het onderzoek loopt vanaf 4 september tot 4 oktober. Laat uw emailadres achter op de website www.zorgnaargemeenten.nl. Dan krijgt een uitnodiging zodra de vragenlijst start.

Meer informatie

De digitale raadpleging is onderdeel van het programma Aandacht voor iedereen (AVI). Zie voor meer informatie www.aandachtvooriedereen.nl

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 16-7-2014 16:16