MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Gezocht: vrijwilligers om invloed cliŽnten te monitoren
18 augustus 2014

PG werkt samen is op zoek naar vrijwilligers, voor een onderzoek naar de invloed van cliŽnten op de uitvoering van de Participatiewet. Vindt u het belangrijk dat cliŽnten invloed uit kunnen oefenen op het regionale beleid dat ontwikkeld wordt met het oog op de Participatiewet? Vindt u het nuttig om te monitoren of cliŽnten inderdaad een stem hebben gehad? En vindt u het leuk om te helpen om de resultaten hiervan zichtbaar te maken? Meld u dan aan als vrijwilliger om de ‘Monitor stem van de cliŽnt in de Participatiewet’ te beheren.

Hoe kunt u helpen?

Per arbeidsregio zijn we op zoek naar ťťn of twee beheerders van de monitor. Mensen die het leuk vinden om de informatie binnen hun arbeidsregio te verzamelen en in de monitor te onderhouden. Over het gebruik en onderhoud van de monitor wordt in het najaar een eendaagse training gegeven.

Invoering Participatiewet

Vanaf volgend jaar treedt de participatiewet in werking. Wat dat voor u betekent, kan per arbeidsregio en zelfs per gemeente verschillen. Het is belangrijk dat cliŽnten invloed uit kunnen oefenen op dit nieuw te ontwikkelen regionale beleid. Wij willen graag weten of cliŽnten inderdaad invloed hebben gehad en deze kennis met u delen. Daarmee krijgen we zicht op de landelijke voortgang en de verschillen per regio.

Aanmelden

Heeft u interesse om als vrijwillige monitorbeheerder aan de slag te gaan? Of kent u iemand die hierin interesse heeft? Neem dan contact op met Dini Zeggelaar, email:

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 18-8-2014 15:35