MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Vacature Projectenmanager
18 december 2014

Het Landelijk Platform GGz zoekt:

Projectenmanager

20-24 p/w

Het Landelijk Platform GGz is een koepelorganisatie van landelijke en regionale patiŽnten- en familieorganisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Gezamenlijk vertegenwoordigen we meer dan een miljoen Nederlanders die jaarlijks een beroep doen op de ggz. Het Landelijk Platform GGz is gesprekspartner van en aanspreekpunt voor politici, beleidsmakers- en uitvoerders, zorgverzekeraars en brancheorganisaties. We zijn zowel een lobby- en belangenbehartigingsorganisatie als een projectorganisatie. Deze vacature valt onder de projectorganisatie.

Binnen onze informele en gedreven organisatie wordt een veelheid aan projecten uitgevoerd. Denk aan projecten op het gebied van passende zorg en zelfmanagement, patiŽntveiligheid, kwaliteit- en richtlijnontwikkeling, cliŽntondersteuning, zelfregie. Als projectenmanager ben je eindverantwoordelijk voor de projectresultaten van je team. Ook acquisitie en het aanvragen van subsidies behoort tot jouw takenpakket. Je maakt deel uit van het MT en geeft leiding aan het projectteam. De aanstelling is per direct en in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging.

Wie zoeken we?

We zoeken naar een stevige projectmanager met jarenlange ervaring in projectorganisaties, bij voorkeur in de zorg. Een projectmanager die goed is in het leggen van verbindingen binnen en buiten de organisatie en een prettig werkklimaat kan creŽren. Maar ook iemand die goed is in acquisitie en voldoende innovatieve projecten voor cliŽnten en familie kan opzetten waarbij de kennis, inbreng en eigen initiatieven van de achterban worden benut.

Wat doe je?

• Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de verschillende projecten en de resultaten
• Je geeft leiding aan het projectteam
• Je legt contact met de lid organisaties van het Landelijk Platform GGz en inventariseert ideeŽn en behoeften voor nieuwe innovatieve projecten. Ook schrijf je projectvoorstellen waarbij je de inbreng van de achterban goed weet mee te nemen.
• Je dient compleet uitgewerkte projectvoorstellen met subsidieverzoek in bij potentiŽle subsidiegevers
• Je begeleidt de lopende projecten en waarborgt het behalen van de beoogde resultaten, binnen de gestelde materiŽle en financiŽle grenzen en volgens planning
• Je rapporteert in het Management Team
• Je geeft coachend leiding aan het team van projectleiders en projectmedewerkers en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen en vraagstukken
• Je bent verantwoordelijk voor de communicatie over de projecten

Wie ben je?

- Je hebt een universitair werk- en denkniveau en ruime werkervaring in project- en/of programmaleiding
- Je hebt bij voorkeur ervaring in de zorg
- Je bent een netwerker en verbinder pur sang
- Je bent in staat medewerkers samenbindend aan te sturen en te inspireren
- Je onderschrijft het cliŽntenperspectief en de ideologie van het Landelijk Platform GGz en begrijpt de paradigma verschuiving die op het terrein van zorg en welzijn nodig is: cliŽnten meer regie geven
- Je voelt je thuis in een dynamische en veranderende organisatie en vindt het leuk om mee te werken aan het versterken van de positie van cliŽnten en naastbetrokkenen in de zorg
- Je communiceert op alle niveaus helder en effectief
- Je hebt goed financieel inzicht, goed plannen, omgaan met tijdsdruk en bent stressbestendig
- Je bent een teamspeler en bent ook in staat zelfstandig te werken
- Je bent enthousiast, oplossingsgericht en een integer mens

Arbeidsvoorwaarden

Het Landelijk Platform GGz biedt een informele werkomgeving, waarbij enthousiasme en gedrevenheid vanzelfsprekend zijn. Er is binnen onze organisatie veel ruimte voor zelfontplooiing. Deze functie is ingeschaald tussen schaal 10-12 in de Cao-welzijn en is afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau.

Informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marjan ter Avest, directeur LPGGz, . Reageren kan tot maandag 5 januari 2015 door een motivatiebrief met CV per mail te sturen naar of per post Postbus 13223, 3507 LE Utrecht.
Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 14 januari.


 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 18-12-2014 13:06