MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Laat u adviseren over het gebruikersperspectief op digitale zorg
22 juni 2015

Bent u, als professional of uw organisatie, bezig met de ontwikkeling of inzet van digitale zorg voor cliŽnten in de ggz? Om digitale zorg goed te laten landen bij de bedoelde gebruikers, is het belangrijk dat cliŽnten en familie/naasten worden betrokken bij de ontwikkeling en implementatie ervan.

Het Landelijk Platform GGz heeft ambassadeurs in de arm genomen: mensen met zowel ervaringskennis in de ggz als ervaring met digitale zorg. Zij gaan graag met u het gesprek aan over hoe u rekening kunt houden met het gebruikersperspectief, en hoe u cliŽnten en familie kunt betrekken bij deze ontwikkelingen.

Wat kunt u van de ambassadeurs verwachten?

De ambassadeurs komen kosteloos op locatie bij u langs, en informeren u over het gebruikersperspectief bij de (door)ontwikkeling en inzet van digitale zorg in de ggz. In een gesprek van een uur beantwoorden de ambassadeurs uw vragen en geven u tips vanuit het gebruikersperspectief en denken met u mee hoe u rekening houdt met de eindgebruikers bij de (door)ontwikkeling en implementatie van uw digitale zorgaanbod. Uw eigen vragen en knelpunten zijn het uitgangspunt van het gesprek.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marieke Wollaars:


 

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 22-6-2015 14:04