MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Laat u inspireren door ervaringen van cliŽnten in de ggz en familie
24 augustus 2015

"Ik stelde mezelf volstrekt onrealistische doelen en sloeg daar enorm in door. Het gaf me veel negatieve energie en leverde weinig op. Ik was extreem teleurgesteld als ik mijn doel niet bereikte. Nu probeer ik een goed evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning. Het is wel moeilijk om die bocht te maken. Het heeft me opgeleverd dat ik meer op mezelf kan vertrouwen en niet meer streef naar een absurd hoog niveau."

Laat u inspireren door deze en andere persoonlijke verhalen van cliŽnten in de ggz en hun familieleden. Lees bijvoorbeeld wat hielp bij het herstel, over de invloed van de omgeving en de relatie met hulpverleners. Of lees de ervaringen van familieleden met hulpverleners, medicatie, verantwoordelijkheid nemen en loslaten.

Initiatief Kwaliteit en implementatie van vraagsturing

De ervaringen zijn verzameld door Kwaliteit en Implementatie van Vraagsturing, een initiatief van 15 cliŽnten- en familieorganisaties aangesloten bij het Landelijk Platform GGz. Het doel van Kwaliteit en Implementatie van Vraagsturing is het ontwikkelen van een visie voor betere op cliŽnten- en familiewensen aansluitende zorg.

Meer informatie

Lees de ervaringsverhalen op www.vraagsturingindezorg.nl
Lees meer over Kwaliteit en Implementatie van Vraagsturing op www.platformggz.nl/vraagsturing

 

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 24-8-2015 16:57