MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Zorg naar gemeenten: meld uw ervaringen
28 augustus 2015

Wat zijn uw ervaringen met het geven van burenhulp, vrijwilligerswerk en mantelzorg? Doe mee aan het onderzoek Zorg naar gemeenten: Goed voor elkaar? en laat het weten.

In het nieuwe zorglandschap wordt van burgers een grotere bijdrage verwacht in de vorm van burenhulp, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Het Landelijk Platform GGz en acht andere cliŽntenorganisaties zijn benieuwd naar uw ervaringen met het geven van deze hulp. Krijgt u zorg en ondersteuning via de gemeente, dan willen we ook graag weten of u tevreden bent over het contact met de gemeente, onafhankelijke cliŽntondersteuning en de uitkomst van het gesprek met de gemeente.

Zo doet u mee

Vul de vragenlijst in via deze website. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. U kunt uw ervaringen ook telefonisch melden: op werkdagen tussen 9 en 17 uur via 0900 235 67 80 (20 cent per gesprek). Meedoen kan van 3 september tot 5 oktober. De vragenlijst is bedoeld voor mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben ťn voor mensen die vrijwilliger zijn of onbetaald hulp (kunnen) bieden.

Resultaten

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u mee de zorg door gemeenten te verbeteren. De resultaten van het onderzoek worden gebundeld voor lokale belangenbehartigers, Wmo-raden en gemeenten. De negen betrokken cliŽntenorganisaties zijn: ouderenorganisaties CSO, Ieder(in), Koepel Wmo-raden, het Landelijk Platform GGz, Mezzo, patiŽntenfederatie NPCF, Oogvereniging, Per Saldo, en Zorgbelang Nederland. Zij werken samen in het programma Aandacht voor iedereen, dat wordt betaald door het ministerie van VWS en afgestemd met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Meer informatie

Vul de vragenlijst in 
Lees meer over het programma Aandacht voor iedereen

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 2-9-2015 10:42