MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Waar moet de huisartsenzorg volgens u aan voldoen? Vul de vragenlijst in!
21 oktober 2015

De huisarts krijgt een steeds grotere rol bij de begeleiding van iedereen met psychische klachten. Wat vindt u van de begeleiding bij uw huisarts? Waar moet deze begeleiding volgens u aan voldoen? Wat zijn de knelpunten en waar bent u tevreden over? Doe mee aan de meldactie ‘Het belang van de huisartsenzorg voor geestelijke gezondheidsklachten’ en laat het ons weten. Wij zetten de resultaten in om de huisartsenzorg voor u te verbeteren.

Voor wie

De vragenlijst is voor iedereen die zelf psychische klachten heeft of die een naaste heeft met psychische klachten. We roepen met name jongeren en ouders van kinderen met psychische klachten op om ook de vragenlijst in te vullen.

Achtergrond

Als u of iemand uit uw familie psychische klachten heeft, is de huisarts vaak uw eerste aanspreekpunt. De rol van de huisarts in de begeleiding van mensen met psychische klachten is de afgelopen jaren belangrijker geworden. Wij willen ervoor zorgen dat de kwaliteit van de huisartsenzorg voor mensen met psychische klachten (nog) beter wordt.

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

Op basis van uw input maken we een meetlat om de kwaliteit van de huisartsenzorg te bepalen. Met deze meetlat gaan we richting de beroepsvereniging van huisartsen en zorgverzekeraars aan de slag om de aandachtspunten uit de enquÍte op te pakken. U doet het dus niet voor niks!

Doe mee aan de meldactie

De meldactie loopt tot 1 december. Doet u mee? Vul direct de vragenlijst in

Contact

Met vragen over de meldactie kunt u terecht bij Gerda van Ittersum:  

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 29-10-2015 17:05