MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Doe mee aan ons onderzoek over crisisopvang
3 februari 2016

Woont u in de provincie Utrecht of Brabant en hebt u wel eens gebruik gemaakt van crisisopvang of van preventieve voorzieningen? Deel uw ervaringen en help de crisiszorg te verbeteren.

Vertel ons wat u zou willen verbeteren en welke goede voorbeelden u heeft meegemaakt. Wat heeft u of uw naaste weer op weg geholpen en wat kan helpen om een crisis te voorkomen of uit te stellen?

In dit onderzoek gaan we op zoek naar ervaringen van mensen van 18 jaar of ouder die in het afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van crisisopvang, nazorg of van preventieve voorzieningen. Familieleden kunnen ook meedoen.

Hoe gaat het onderzoek?

U kunt zich opgeven voor een interview bij u thuis, op een plek die voor u handig is, of een telefonisch interview. Tijdens het gesprek gaat het om uw verhaal. U kunt denken aan ervaringen of gebeurtenissen die u weer op weg hebben geholpen met uw leven. Of aan manieren die u hebben geholpen om een crisis te voorkomen of uit te stellen. Of om de betrokkenheid van familie. Het gaat erom wat u van de crisishulpverlening in de ggz vindt en aan welke mogelijkheden u behoefte hebt.

Wat wordt er met uw antwoorden gedaan?

De ervaringen van alle deelnemers worden anoniem verwerkt. We bespreken de uitkomsten anoniem met organisaties. Zij kunnen daardoor beter rekening houden met wat u stimulerend vindt of waaraan gewerkt moet worden.

Hoe lang duurt het?

De gesprekken vinden plaats in de komende maanden. Een gesprek duurt maximaal 3 kwartier. Het hele onderzoek duurt drie jaar zodat we kunnen volgen of veranderingen in de hulpverlening ook verbeteringen zijn. In het voorjaar van 2017 en 2018 nemen we graag weer contact met u op.

Informatie en aanmelden

Wanneer u vragen hebt over het onderzoek, of u wilt meedoen, stuur dan een mail naar Debora Korporaal: of bel (06) 16 137 807.

Meedoen aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan alleen met uw toestemming.

 

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 3-2-2016 10:56