MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Meld je aan voor de projectgroep Naasten in Kracht
23 februari 2016

Wil je als cliŽnten- of familieorganisatie meewerken aan een digitale toolkit, om naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen? Meld je dan aan voor de projectgroep Naasten in Kracht.

De digitale toolkit biedt handvatten, informatie, ervaringsverhalen en educatie voor naasten. Met de toolkit willen we naasten helpen in het ondersteunen van mensen met een psychische kwetsbaarheid ťn er aan bijdragen dat zij zelf niet overbelast raken. We zijn op zoek naar in totaal acht tot tien enthousiaste cliŽnten- en familieorganisaties die samen met ons de digitale toolkit gaan vormgeven.

Wat kan jouw organisatie doen?

De digitale toolkit krijgt pas waarde voor jouw achterban als je zelf mee ontwikkelt. Dat kan door je als cliŽnten- en familieorganisatie voor de komende drie jaar aan te sluiten bij de projectgroep. De projectgroep komt gemiddeld vier keer per jaar bij elkaar, bespreekt de voortgang en de resultaten van het project en neemt besluiten over de stappen.

Naasten in Kracht

Naasten in Kracht is ťťn van de drie projecten binnen het voucherprogramma 'De kracht van ervaring: deskundig in zorg, werk en onderwijs'. De projecten worden door de lidorganisaties van het Landelijk Platform GGz uitgevoerd.

Meld je aan

Meld je uiterlijk 29 februari aan met jouw organisatie, door te mailen of bellen met Marloes Mertens, projectleider van Naasten in Kracht: of (023) 513 00 15. De eerste bijeenkomst is op 18 maart van 14.00 -16.00 bij Ypsilon.

Meer informatie

Flyer Naasten in Kracht

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 23-2-2016 10:36