MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Denk mee over eHealth in de ggz
26 april 2016

Bent u iemand met psychische problemen of kent u iemand in uw naaste omgeving? Denkt u graag mee over het gebruik van de computer, apps, zelftesten en beeldbellen rondom de zorg van uzelf of uw naaste? Dan lezen we graag uw ervaringen en verwachtingen.

Op dit moment wordt er door professionals en cliŽnten- en familievertegenwoordigers heel hard gewerkt aan een generieke module eHealth, zorg die dus onder meer digitaal plaats vindt. We beschrijven hoe het beste de zorg verleend kan worden met gebruik van digitale zorg. We vinden het belangrijk om ervaringen van cliŽnten en naasten mee te nemen. Daarom hebben vertegenwoordigers van cliŽnten- en familieorganisaties een vragenlijst opgesteld. Met deze vragenlijst willen we inventariseren wat volgens cliŽnten en hun naasten wel en niet helpt bij het gebruik van digitale zorg.

Doet u mee?

De vragenlijst is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met digitale zorg. Wilt u ook uw ervaring en mening met ons delen, vul dan de vragenlijst in. Het kost niet meer dan 10 minuten en de antwoorden worden uiteraard volledig anoniem verwerkt. De vragenlijst blijft tot 20 mei 2016 online.

Vul direct de vragenlijst in

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 26-4-2016 11:28