MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Meld je aan voor het referentenpanel
22 juli 2016

Wil je ervaring opdoen met het beoordelen van onderzoeksvoorstellen binnen de ggz? Wil jij vanuit jouw visie meebepalen welke onderzoeken subsidie krijgen? Meld je dan nu aan voor het referentenpanel van het Landelijk Platform GGz.

Jouw rol als referent

Als referent beoordeel je subsidieaanvragen op:

  • relevantie voor cliŽnten en naasten. Hebben ze er iets aan? Leidt het onderzoek tot concrete verbetering van zorg, gezondheid en participatie van cliŽnten? 
  • mate van cliŽntenparticipatie – Hoe wordt ervaringskennis van cliŽnten benut in het onderzoek? Is het aannemelijk dat de voorgestelde participatie-aanpak het gewenste effect heeft?

Wat wordt er van je verwacht?

• Basistraining: Voordat je subsidieaanvragen gaat beoordelen, krijg je een basistraining. Tijdens deze training leer je hoe je een subsidieaanvraag moet lezen en interpreteren.
• Werksessie: Tijdens een werksessie beoordeel je in groepjes van 3 een aantal subsidieaanvragen. Deze aanvragen moet je thuis van tevoren goed lezen.

Voor deze bijeenkomsten, die van ongeveer 10.00u tot 16.00u plaatsvinden in het midden van het land, krijg je een financiŽle vergoeding. Ook je reiskosten worden vergoed.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar jou: als je direct of indirect ervaring hebt met de ggz. Dit kan zijn als cliŽnt of als mantelzorger/naaste. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met wetenschappelijk onderzoek en de Engelse taal beheerst (lezen).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij

Project

Het project ‘PatiŽntenparticipatie in wetenschappelijk onderzoek’ is een samenwerking tussen het Landelijk Platform GGz en subsidieverstrekker ZonMw. Het doel van het project is om wetenschappelijk onderzoek beter te laten aansluiten bij het perspectief van patiŽnten en burgers.

Meer nieuws...

Laatst bewerkt op: 22-7-2016 11:20