MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Open voor werk

                                                          

Wat hebben we je te bieden?
Open voor werk is een breed gedragen samenwerkingsproject gericht op succesvolle werktoeleiding of werkbehoud van en voor mensen met een psychosociale kwetsbaarheid, (ex)ggz-cliŽnten ťn hun naasten. Het gaat daarbij om alle vormen van betaald of onbetaald werk en dagbesteding. We zijn er voor jůu en voor iedereen die jou aan (behoud van) werk kan helpen. Dat zijn bijvoorbeeld UWV's, re-integratiebureaus, werkbemiddelaars, werkgevers en gemeenten. We hebben alle handige hulpmiddelen, slimme tips, functionele factsheets, websites & ervaringsverhalen verzameld, toegespitst op jouw situatie of functie. Ga ermee aan de slag als je open staat voor werk! 

 

 






 


Open voor werk werkt samen met Samen Sterk tegen Stigma
Samen Sterk tegen Stigma is een jonge organisatie, opgericht door MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, Fonds Psychische Gezondheid (FPG),  GGZ Nederland, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en Zorgverzekeraars Nederland (ZN). 

Samen Sterk tegen Stigma wil het taboe op psychische stoornissen doorbreken met als doel discriminatie van mensen met
een psychische kwetsbaarheid uit te bannen. Het project 'Stigma en Werk' van de stichting richt zich op bespreekbaarheid
van psychische aandoeningen op de werkplek en ondersteunt werknemers en werkgevers die zich hiervoor inzetten.