MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


sterren in de ggz

Het LPGGz deelt sterren uit

Waar krijg je als ggz-cliŽnt de beste zorg? Welke ggz-instelling voert het beste familiebeleid? Welke zorgverzekeraar neemt de wensen van de ggz-cliŽnt ťcht serieus? En welke gemeente heeft daadwerkelijk een warm hart voor mensen met psycho-sociale problematiek? Allemaal relevante kwaliteitsvragen die het Landelijk Platform GGz graag beantwoord ziet. Daarom is het 'sterrenproject' in het leven geroepen. 

Samen met o.a. landelijke cliŽntenorganisaties monitoren we diverse partijen op de samenstelling en uitvoering van beleid. Dat doen we door de wensen en behoeften van (ex)ggz-cliŽnten en familie grondig te inventariseren en vragenlijsten te ontwikkelen. De afname van vragen bij betreffende instellingen, zorgverzekeraars en in de toekomst bij gemeenten, wordt uitgevoerd door vele
vrijwilligers van cliŽntenorganisaties. Na evaluatie van de uitkomsten winnen de 'best practices' een LPGGz-Ster en worden met naam en toenaam bekend gemaakt in pers en media. Alle vragen en uitkomsten worden inzichtelijk gemaakt op de nieuwe website www.lpggzsterren.nl.

Het LPGGz streeft ernaar dat van deze best practices een stimulerend effect uitgaat waarmee
we samen de zorg ggz-cliŽntvriendelijk(er) maken. 

Download hier het pdf met vragen en antwoorden over www.lpggzsterren.nl   
 

 

 

 

Wie hebben al een LPGGz-Ster gewonnen? 
Altrecht, GGZ INGeest en GGZ Friesland winnen LPGGz-Ster familiebeleid
Agis wint LPGGz-Ster
Beste zorgaanbieders winnen LPGGz-Ster

             


Ga hier naar www.lpggzsterren.nl

Laatst bewerkt op: 27-3-2012 15:57