MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid
Stationsplein 125
3818 LE Amersfoort

033 - 3032400


Informatiebijeenkomsten keukentafelgesprek en Persoonlijk Plan

Wilt u meer weten over het voor velen spannende keukentafelgesprek en over het door u te maken Persoonlijk Plan? Dat kan! Per Saldo verzorgt binnen het Programma Regie in de Regio informatiebijeenkomsten over dit onderwerp. U kunt zo’n bijeenkomst zelf organiseren, eventueel met hulp van uw cliŽnt- of familie-organisatie. U zorgt voor een groep deelnemers en de locatie, en Per Saldo komt langs voor een interactieve presentatie.

U kunt zelf of via uw (cliŽnt)organisatie voor uw eigen groep mensen een voorlichter van PerSaldo uitnodigen. Als daar in uw omgeving behoefte aan is, regelt u een bijeenkomst over ‘Het keukentafelgesprek en het Persoonlijk Plan’. Voor een groep van minimaal 10 personen verzorgt PerSaldo namens Regie in de Regio de inhoud van deze bijeenkomst. Er wordt deskundig uitleg gegeven en er is volop ruimte voor vragen.

Het programma volgt in principe de zes stappen die bij de gemeente leiden tot een pgb, namelijk:

1. Melding
2. Inbreng persoonlijk plan
3. Het “keukentafelgesprek”
4. Verslag gesprek – keuze pgb
5. Aanvraag pgb als individuele – of maatwerkvoorziening
6. Toekenning pgb

Een bijeenkomst voor uw eigen (cliŽnt)organisatie?

Wilt u een bijeenkomst regelen bij uw eigen (cliŽnt)organisatie? Het enige dat u hoeft te doen is de deelnemers, de ruimte en de koffie/thee te regelen en een mailtje te sturen naar . De datum wordt dan in overleg bepaald. Heeft u speciale wensen rond de invulling van de bijeenkomst? Laat het gerust weten.

Andere bijeenkomsten persoonsgebonden budget

Per Saldo kan ook bijeenkomsten verzorgen over andere onderwerpen die te maken hebben met een persoonsgebonden budget. Te denken valt aan ‘Wat is gebruikelijke zorg?’ ‘Waarvoor kan ik begeleiding krijgen en hoe moet ik dat omschrijven?’ en ‘Hoe beschrijf ik mijn zorg in een wooninitiatief?’ Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met  en geef aan dat het gaat om een bijeenkomst in het kader van “Regie in de Regio”.

Laatst bewerkt op: 20-1-2016 11:48